Meer resultaten voor kniechirurgie

kniechirurgie
 
Kijkoperatie van de knie Arthroscopische kniechirurgie Reinaert kliniek.
Behandelingen van a-z. Kijkoperatie van de knie Arthroscopische kniechirurgie. Het voordeel van de arthroscopie is dat de orthopedisch chirurg met slechts enkele sneetjes méér van het kniegewricht te zien krijgt dan bij de zogenaamde open operatie, waarvoor hij een grote wond nodig heeft.
club charleroi
Cor van der Hart Kniechirurgie.nl De voorste kruisband.
Op de volgende pagina's' worden alle aspecten van het voorste kruisbandletsel uitgelegd opdat de patient een goede beslissing kan nemen welke behandeling in zijn/haar geval de beste is. De behandeling van het voorste kruisbandletsel wordt altijd geïndividualiseerd en de ene knie is in dit opzicht de ander niet.
check backlinks
Cor van der Hart Kniechirurgie.nl Home.
Voortdurende pijn na een operatie. FAQ/veel gestelde vragen. Deze website is bedoeld als informatiebron voor patiënten die een operatieve behandeling aan de knie overwegen of moeten ondergaan. De inhoud van deze website representeert de mening, kennis en ervaring van C.P.
lening aanvragen
Kniechirurgie Diensten Chirec.
Home Artsen en diensten Diensten Kniechirurgie. Edith Cavell Ziekenhuis. 32 2 434 42 40 Gebouw A 2 de verdieping. Park Leopold Ziekenhuis. 32 2 434 59 50 Gebouw A 9 de verdieping. 32 2 434 55 60 Gebouw B Gelijkvloers.
Digitale Wachtkamer Dr. Michael Maes heup en kniechirurgie Berchem.
Michael Maes heup en kniechirurgie. Meld u hier aan op de digitale wachtkamer van Dr. Michael Maes heup en kniechirurgie. Als dit de eerste keer is dat u hier komt, dient u zich eerst te registreren voor u kan inloggen.
Digitale Wachtkamer Dr. Peter Mertens heup en kniechirurgie traumatologie Berchem.
Peter Mertens heup en kniechirurgie traumatologie. Meld u hier aan op de digitale wachtkamer van Dr. Peter Mertens heup en kniechirurgie traumatologie. Als dit de eerste keer is dat u hier komt, dient u zich eerst te registreren voor u kan inloggen.
az groeninge.
Contactgegevens en consultatie-uren arts / secretariaat. Studies, afstudeerjaar en erkenningen. 2009: diploma arts, UGent. 2015: erkenning orthopedie, UGent. 2011: permanente vorming: radioprotectie, diagnostisch gebruik van X-stralen, UGent. 2015-2016: fellowship kniechirurgie, Centre Orthopédique Santy, Lyon. 2015-2016: fellowship kniechirurgie, AZ Monica, Antwerpen.
FollowKnee: een slimme prothese, een revolutie in de kniechirurgie De Specialist.
Toggle navigation Language navigation FR Home. Home Nieuws E-health FollowKnee: een slimme prothese, een revolutie in de kniechirurgie. FollowKnee: een slimme prothese, een revolutie in de kniechirurgie. 05 Februari 2018. In 2016 werden er in Frankrijk zowat 80.000 knieprothesen geïmplanteerd.
Medisch Centrum Sint Martens Latem Kniechirurgie, heupchirurgie, rugchirurgie. Kneeclinic, hipclinic, spineclinic. Kliniek voor knie, heup en rug operaties. Welkom op Hipclinic Hipclinic.

Contacteer ons