Resultaten voor kniechirurgie

kniechirurgie
 
FollowKnee: een slimme prothese, een revolutie in de kniechirurgie De Specialist.
Toggle navigation Language navigation FR Home. Home Nieuws E-health FollowKnee: een slimme prothese, een revolutie in de kniechirurgie. FollowKnee: een slimme prothese, een revolutie in de kniechirurgie. 05 Februari 2018. In 2016 werden er in Frankrijk zowat 80.000 knieprothesen geïmplanteerd.
backlink
Kniechirurgie Diensten Chirec.
Home Artsen en diensten Diensten Kniechirurgie. 32 2 434 81 07 1 ste verdieping Vleugel C. Edith Cavell Ziekenhuis. 32 2 434 42 40 Gebouw A 2 de verdieping. Park Leopold Ziekenhuis. 32 2 434 59 50 Gebouw B Gelijkvloers.
auto verzekeren
Cor van der Hart Kniechirurgie.nl Home.
Voortdurende pijn na een operatie. FAQ/veel gestelde vragen. Deze website is bedoeld als informatiebron voor patiënten die een operatieve behandeling aan de knie overwegen of moeten ondergaan. De inhoud van deze website representeert de mening, kennis en ervaring van C.P.
lekker ontbijten antwerpen
Digitale Wachtkamer Dr. Peter Mertens heup en kniechirurgie traumatologie Berchem.
Peter Mertens heup en kniechirurgie traumatologie. Meld u hier aan op de digitale wachtkamer van Dr. Peter Mertens heup en kniechirurgie traumatologie. Als dit de eerste keer is dat u hier komt, dient u zich eerst te registreren voor u kan inloggen.
the student hotel
Kniechirurgie Orthopedisch Centrum Veurne.
Website AZ Sint Augustinus. Nu online beschikbaar.: Patiëntenbrochure totale heupprothese. Dit gedeelte van de website is nog in opbouw waarvoor onze excuses. Subpagina's' 3: Arthroscopie Kruisbandreconstructie Totale knieprothese. Dieter Mortier 2011. Inloggen Recente siteactiviteit Misbruik melden Pagina afdrukken Mogelijk gemaakt door Google Sites.
az groeninge.
Contactgegevens en consultatie-uren arts / secretariaat. Studies, afstudeerjaar en erkenningen. 2009: diploma arts, UGent. 2015: erkenning orthopedie, UGent. 2011: permanente vorming: radioprotectie, diagnostisch gebruik van X-stralen, UGent. 2015-2016: fellowship kniechirurgie, Centre Orthopédique Santy, Lyon. 2015-2016: fellowship kniechirurgie, AZ Monica, Antwerpen.
Kniechirurgie Home.
Dit is een keurmerk voor de beste en snelste zorg in de regio. Patiënten met een distorsie van de knie en een vermoeden op band of meniscusletsel worden gezien op de acute kniepoli. Voor het eerste bezoek wordt er een MRI scan van de knie gemaakt.
Kniechirurgie Opleidingsetalage.
Federatie Medisch Specialisten Medische vervolgopleidingen Kennisinstituut Richtlijnendatabase. Differentiatiestage Knie Kniechirurgie. Alle opleidingsonderdelen in deze instelling. Wat gaat de aios leren? Het OLVG is een topklinisch ziekenhuis en heeft een boven regionale functie oor de behandeling van complexe pathologie aan het steun en bewegingsapparaat.
Kijkoperatie van de knie Arthroscopische kniechirurgie Reinaert kliniek.
Kijkoperatie van de knie Arthroscopische kniechirurgie. Het voordeel van de arthroscopie is dat de orthopedisch chirurg met slechts enkele sneetjes méér van het kniegewricht te zien krijgt dan bij de zogenaamde open operatie, waarvoor hij een grote wond nodig heeft.

Contacteer ons