Op zoek naar kruisband reconstructie?

kruisband reconstructie
 
Voorste kruisbandreconstructie CWZ Nijmegen.
Als u een gescheurde voorste kruisband of een instabiele knie heeft en fysiotherapie niet helpt om de knie weer stabiel te krijgen, heeft u een operatie nodig. De naam van de operatie is voorste kruisbandreconstructie. Hierbij wordt de voorste kruisband vervangen door een nieuwe band, gemaakt van een van uw eigen pezen.
leemanskredieten.be
Voorste kruisbandletsel Dr. Lagast.
Tijdens de eerste 6 weken na de ingreep kan je soms een plotse pijnscheut ervaren thv de bilachtervlakte bij bepaalde bruuske bewegingen. Dit is als gevolg van een klein spierletsel thv de plooispieren waar je peesgreffe werd genomen. De behandeling betsaat uit lokaal kine behandeling en ontstekingswerende zalf. Voorste kruisband Operatie en nabehandeling 170Kb.
goosevpn.com
Voorste kruisband reconstructie.
Voorste kruisband reconstructie. Uw orthopedisch chirurg heeft geadviseerd om de voorste kruisband van uw knie te vervangen en daarmee de stabiliteit van de knie te verbeteren. In deze folder vindt u informatie over de functie van de voorste kruisband en de mogelijk heden van behandeling bij beschadiging ervan.
hako
Voorste kruisbandherstel AZ Klina.
Ja, de revalidatie na een voorste kruisband reconstructie is steeds onder begeleiding van een kinesitherapeut. Het is aan te bevelen al de keuze voor een kinesitherapeut te maken voordat u wordt geopereerd, zodat u na de operatie aan de voorste kruisband snel aan de slag kunt.
keraramenendeuren.be
Voorste kruisbandreconstructie.
Afhankelijk van de ernst van uw klachten en als u geen baat heeft bij fysiotherapie, krijgt u in overleg met uw orthopedisch chirurg zo nodig een voorste kruisbandreconstructie. Lees meer over de voorste kruisbandreconstructie op de website van orthopedie. Zorg voor beweging. Voorste kruisband reconstructie knie.
oud hout
Voorste kruisbandreconstructie Medisch Spectrum Twente.
Hierna kan met behulp van een speciale boor van binnenuit een korte tunnel in het scheenbeen en in het bovenbeen worden geboord.Deze tunnel kan exact op de oude aanhechtingsplaats van de eigen kruisband worden geplaatst waardoor een zogenaamde anatomische reconstructie wordt verkregen.
social media marketing
Revalidatie Herentals: Knie Revalidatieschema's' Voorste kruisband reconstructie.
U bent hier: Home Knie Revalidatieschema's' Ligamentaire knieletsels Voorste kruisband reconstructie. Voorste kruisband reconstructie. Anatomische reconstructie vervangning gescheurde VKB. Hamstrings autogreffe semitendinosus met/zonder gracilis. Rigide oefenstabiele fixatie femoraal en tibiaal. Meer informatie over het scheuren van de voorste kruisband van de knie kan u vinden op de website van Orthopedie Herentals.
dakwerk
Voorste kruisband reconstructie Gelre ziekenhuizen.
Werken bij Gelre. Voorste kruisband reconstructie. Voorste kruisband reconstructie. De voorste kruisband ligt centraal in de knie en komt van de achterzijde van het bovenbeen naar de voorzijde van het onderbeen. De kruisband verhindert dat de knie naar voren schiet.
Gokkasten
Sportkinesitherapie te Mechelen Wat mag je doen na de operatie van je voorste kruisband? 2/4.
De lengte is afhankelijk van wat er van je lichaam verwacht wordt. De profvoetballer die terug op hoog niveau wil presteren zal een ander revalidatieschema krijgen dan de jonge moeder die wil kunnen joggen met haar vriendinnen. De eerste weken na de operatie van je voorste kruisband.
slotenmaker den haag
De gescheurde kruisband, de klachten, behandeling en operatie Knie Knieprothese Meniscus Kruisband Orthopedie Roeselare is gespecialiseerd in de behandeling van de verschillende gewrichten: heup, knie, voet, enkel, schouder, elleboog, hand, pols en rug /
Na de operatie wordt een specifiek kineschema op maat meegegeven. De kinesitherapeut begeleidt de patiënt. Zeer belangrijk tijdens de revalidatie is het behoudt van de spiercontrole en spiermassa. Na een 5-tal maand volgt er een speciale test biodex waarbij er nagezien wordt of de patiënt klaar is om de sportspecifieke training kan hervatten. Wanneer de gereconstrueerde voorste kruisband opnieuw scheurt spreken we van een recidief. In eerste instantie zal de arts op zoek gaan naar de oorzaak van het recidief. In vele gevallen zal een nieuwe herstelprocedure noodzakelijk zijn: de revisie voorste kruisband reconstructie. Dit is complexere chirurgie waarbij met vele verschillende zaken rekening dient gehouden te worden. Het is vooral de positie van de vroegere bottunnels die zal bepalen of de ingreep in 1 keer of in 2 keer zal kunnen uitgevoerd worden. Aangezien de eigen hamstringpezen meestal niet meer beschikbaar zijn, zal er hier voor een stuk eigen quadricepspees, eigen patellapees, donorpees of kunstpees gekozen worden. Dit alles wordt in overleg met u beslist. Daarnaast zal in de meeste gevallen ook een reconstructie van het ALL noodzakelijk zijn. Video: kruisbandreconstructie met hamstring. Video: kruisbandrecontstructie met patellapees. De achterste kruisband is nog een stuk sterker dan de voorste.
grote trap

Contacteer ons