Meer resultaten voor nieuwe kruisband

nieuwe kruisband
 
Behandeling en revalidatie na een voorste kruisband ruptuur Orthopedie Geel. orthopedie-geel-logo.
Deze pezen worden met schroeven, haakjes of plaatjes gefixeerd in bottunnels in het bovenbeen en scheenbeen om op die manier een reconstructie van de voorste kruisband te bekomen in zijn originele, anatomische positie. Op die manier wordt een nieuwe kruisband gemaakt.
google advertentie
Voorste kruisbandletsel Dr. Lagast.
Eind jaren 80 begin jaren 90 werd dan gekeken voor alternatieven voor deze extra-articulaire versteviging en werd gezocht naar intra-articulair herstel waarbij gepoogd werd de voorste kruisband terug na te bootsen of een nieuwe kruisband intra-articulair te plaatsen. Hierbij werd in het begin gebruik gemaakt van synthetisch materiaal zoals Dacron en dergelijke.
gdpr direct marketing
Voorste kruisbandherstel AZ Klina.
De resten van de gescheurde voorste kruisband worden verwijderd. Zorgvuldig gekozen kanalen worden geboord in het onderbeen en het bovenbeen waar de nieuwe voorste kruisband door het bot zal lopen. De knie wordt een laatste maal gespoeld en de wonden worden gehecht.
3 maanden
Voorste kruisband reconstructie Orthopedisch Centrum Kortrijk AZ Groeninge Orthopedisch Centrum Kortrijk AZ Groeninge.
Deze fasen zijn afgestemd op een gemiddeld verloop en op de natuurlijke ingroei van de nieuwe kruisband. Als men te snel naar de volgende fase overgaat, riskeert men dat de nieuwe kruisband te weinig vastzit en loskomt. Voorste kruisband reconstructie.
Heringreep Voorste Kruisband Orthopediegroep.
Met de nieuwe techniek van Dr. Van der Bracht valt echter te verwachten dat het herstel van een heringreep van de voorste kruisband nu ook sneller zal gaan en dat de resultaten deze van een gewoon voorste kruisband herstel benaderen.
Voorste Kruisband Scheur Orthopediegroep.
Met de huidige stand van de wetenschap is een voorste kruisbandreconstructie met eigen pezen van de patiënt hamstring greffe de standaardtherapie. Hierbij worden 2 van de 3 hamstringpezen genomen en wordt hiervan een nieuwe voorste kruisband gemaakt kruisband-greffe gemaakt. Er worden dan tunnels in het boven en onderbeen beentunnels geboord op de oorspronkelijke aanhechtingsplaats van de voorste kruisband.
VOORSTE KRUISBAND VERDONK.
Idealiter dient de ingreep te gebeuren voor 9 maand, aangezien nadien vaak bijkomend uitrekken van andere ligamenten voorkomt en de risico's' op bijkomende meniscus scheuren significant stijgt. Voorste Kruisband Reconstructie. De gescheurde voorste kruisband wordt vervangen door een nieuwe kruisband.
Voorste Kruisband herstel.
Onderzoek leidt tot nieuwe technieken die ervoor kunnen zorgen dat de originele afgescheurde kruisband toch kan worden hersteld. Dit in tegenstelling tot de huidige reconstructie van de voorste kruisband met autogreffe. Zo toont een Duitse studie van 1993 wel goede resultaten in het primair herstel van de voorste kruisband VKB mits een versterking door middel van een semitendinosus peesgreffe.
Voorste kruisband knie: reconstructie en revalidatie UZ Leuven.
26-03 Nieuwe app berekent juiste dosis enzymen voor mucopatiënten. 15-03 Kankercellen opsporen in het bloed? 17-04 Wat kan'ker' mee! reeks groepstherapeutische sessies. 17-04 Vermoeidheid en kanker: iets aan te doen? 19-04 Een jong-volwassen kind met kanker. Als ouders balanceren langs de zijlijn. 24-04 Omgaan met pijn bij kanker. 24-04 Wat is bestraling? 24-04 Rouwgroep: verder leven na verlies. U bevindt zich hier. Home Voorste kruisband knie: reconstructie en revalidatie. Voorste kruisband knie: reconstructie en revalidatie. Voor patiënten die worden geopereerd voor een letsel aan de voorste kruisband van de knie.

Contacteer ons