Op zoek naar dokter voor knieen?

dokter voor knieen
 
Team Kniecentrum.
In 1988 studeerde ik af met grote onderscheiding aan de Universitaire Instelling Antwerpen als dokter in de genees, heel en verloskunde. Nadien leidde ik me verder op tot orthopedisch chirurg. Twee jaar basisopleiding algemene heelkunde in de Sint-Vincentiuskliniek te Gent. Twee jaar basisopleiding orthopedische heelkunde in de Sint-Camilluskliniek te Antwerpen. Twee jaar vervolmaking orthopedische heelkunde in het UZ Gent. In juni 1994 nam ik deel aan het nationaal examen voor orthopedisch chirurg en slaagde opnieuw met grote onderscheiding.
laagste rente persoonlijke lening
Specialisten orthopedie UZ Leuven.
Schelfaut Sebastiaan, dr. Wervelkolomaandoeningen bij volwassen. Sinnaeve Friedl, dr. Van Nuffel Maarten, dr. Verhaegen Filip, dr. Wafa Hazem, dr. Wuite Sander, dr. Voet en enkelpathologie. Arthroscopische en minimaal invasieve chirurgie. Posttraumatische en sportaandoeningen. Prinsen Sandra, dr. Senior arts in opleiding.
onderhandse lening
Knie Orthopedie Roeselare is gespecialiseerd in de behandeling van de verschillende gewrichten: heup, knie, voet, enkel, schouder, elleboog, hand, pols en rug / wervelzuil. Voor behandeling van pijn i
Orthopedie Roeselare Specialisaties Knie. Behandeling van klachten van de knie bij Orthopedie Roeselare. De artsen in de knie-kliniek staan klaar voor de behandeling van uw knieklacht, zowel orthopedisch met kinesitherapie als operatief met knieprothese of een kijkoperatie. Maak een afspraak.
hotel brussel luchthaven
Knie Arts Orthopedie Lier.
Kijkoperatie Knie, arthroscopie knie. Beeldvorming in de orthopedie. Behandeling van aandoeningen van de knie. Anatomie van de knie. De knie vormt een gewricht tussen het bovenbeen femur en het scheenbeen tibia. Het is een scharniergewricht en kan plooien en strekken.
schoonmaakbedrijf antwerpen
dr. Toon Claes AZ Herentals.
Patiƫnten in collectieve schuldenregeling via de arbeidsrechtbank. Deze patiƫnten moeten hiervoor wel, binnen de 14 dagen na de raadpleging, een mail sturen met de nodige bewijsstukken naar inningsdienst@azherentals.be, zodat voor hen een correcte factuur opgemaakt kan worden. Raad van bestuur.
Orthopedie AZ Klina.
U bent hier. Home Medisch aanbod Medische diensten Orthopedie. De dienst Orthopedie zorgt voor de opvang van kinderen en volwassenen met aandoeningen van het bewegingsstelsel: het skelet, de gewrichten en alle pezen, spieren en zenuwen die instaan voor de voortbeweging.

Contacteer ons