Resultaten voor dokter voor knieen

dokter voor knieen
 
DOKTER JAN DUJARDIN I Orthopedie I Heup en knie specialist I.
Jan Dujardin doet daarnaast aan wetenschappelijk onderzoek: hij publiceerde in verscheidene gerenommeerde tijdschriften en sprak op verschillende nationale en internationale congressen. Ten slotte is dokter Dujardin lid van de Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie BVOT, de Belgium Knee Society BKS en de Belgium Hip Society BHS.
Cars
Team Kniecentrum.
In 1988 studeerde ik af met grote onderscheiding aan de Universitaire Instelling Antwerpen als dokter in de genees, heel en verloskunde. Nadien leidde ik me verder op tot orthopedisch chirurg. Twee jaar basisopleiding algemene heelkunde in de Sint-Vincentiuskliniek te Gent. Twee jaar basisopleiding orthopedische heelkunde in de Sint-Camilluskliniek te Antwerpen. Twee jaar vervolmaking orthopedische heelkunde in het UZ Gent. In juni 1994 nam ik deel aan het nationaal examen voor orthopedisch chirurg en slaagde opnieuw met grote onderscheiding.
lenen
Orthopedie AZ Klina.
U bent hier. Home Medisch aanbod Medische diensten Orthopedie. De dienst Orthopedie zorgt voor de opvang van kinderen en volwassenen met aandoeningen van het bewegingsstelsel: het skelet, de gewrichten en alle pezen, spieren en zenuwen die instaan voor de voortbeweging.
lening simulator
Knie Arts Orthopedie Lier.
Kijkoperatie Knie, arthroscopie knie. Beeldvorming in de orthopedie. Behandeling van aandoeningen van de knie. Anatomie van de knie. De knie vormt een gewricht tussen het bovenbeen femur en het scheenbeen tibia. Het is een scharniergewricht en kan plooien en strekken.
Dr. Koen Lagae Kniepathologie Sportletsels.
De nieuwe aanleg van de Herentalsebaan gaat op 4 april 2018 van start en zal 9 maanden duren. Om de hinder te beperken worden de werk zaamheden in fases uitgevoerd. Klik op onderstaande link voor meer informatie omtrent de werkzaamheden.
Dr. Tim Leenders Knie, voet en enkelpathologie.
De nieuwe aanleg van de Herentalsebaan gaat op 4 april 2018 van start en zal 9 maanden duren. Om de hinder te beperken worden de werk zaamheden in fases uitgevoerd. Klik op onderstaande link voor meer informatie omtrent de werkzaamheden.
dr. Toon Claes AZ Herentals.
Knie schouder sport. Werkt in het AZH sinds 1986. enkel na afspraak. via t 014 24 61 60. Contact: via onthaal: t 014 24 61 11. De artsen van orthopedische heelkunde werken steeds aan een gedeconventioneerd tarief. Hierdoor betaalt u voor een raadpleging standaard 35 euro.
Specialisten orthopedie UZ Leuven.
Nieuwe techniek verhoogt stabiliteit knie bij totale knieprothese. Door tijdens een totale knieprothese de joint line zoveel mogelijk te behouden, wordt de stabiliteit vergroot en verbeteren de resultaten aanzienlijk. Dat heeft onderzoek van orthopedisch chirurg Luyckx aangetoond. Scoliose behandeld met magnetische groeistaven. Voor het eerst in Belgiƫ werd een kind met scoliose behandeld met magnetische groeistaven, die achteraf uitwendig opgespannen worden.

Contacteer ons