Resultaten voor dokter voor knieen

dokter voor knieen
 
Orthopedie en traumatologie AZ Maria Middelares.
Kom alles te weten over de afdeling van uw interesse, op de snelste manier. 2019 AZ Maria Middelares Gebruiksvoorwaarden Sitemap Privacy. created by O2 Agency. a division of Claerhout Communicatiehuis. AZ Maria Middelares gebruikt cookies enkel om het gebruik van onze site voor u gemakkelijker te maken.
Trace
Dr. Wouter Van den Broecke.
Wij zorgen voor een uitvoerige multidisciplinaire benadering van de behandeling van aandoeningen aan knie en heupgewrichten. Dankzij een ervaren team van orthopedisch chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, kinesisten en sociale dienst kunnen we de patiënten op een professionele manier begeleiden vanaf de preoperatieve inlichting tot en met de rehabilitatie. Op de volgende paginas vindt u meer informatie over het normale gewricht, standaard procedures bij heup en knie operaties, openingsuren van de raadplegingen en als laatste kan u gericht informatie aanvragen via een vragenformulier. Dokter Van den Broecke bezoekt op 28 en 29 september ingenieurs en prothesespecialisten in Udine, Italië.
kartonnen doos
UZ Brussel: Knie en heupaandoeningen.
Wie zijn we? U bent hier: UZ Brussel Diensten Ziekenhuis volwassenen Orthopedie Raadpleging Knie en heupaandoeningen. Knie en heupaandoeningen. Voormiddag Ma Di Wo Do Vr. Namiddag Ma Di Wo Do Vr. Over UZ Brussel. Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?
persoonlijke lening
Artsen Dienst Orthopedie Traumatologie.
Dokter Amit Bernat is verbonden aan het ZNA Jan Palfijn ziekenhuis te Merksem, waar hij deel uitmaakt van het team van orthopedische chirurgen. Hij is algemeen orthopedist met een speciale interesse in knie, enkel en voetchirurgie. Maak online een afspraak.
review matrassen
De gouden handen van België Het Nieuwsblad.
Bij dokter Martens, een van de exponenten van de Belgische topsportchirurgie. Kaka is niet de eerste die Manneke Pis kan groeten terwijl hij revalideert. Gingen hem voor: Pippo Inzaghi, Andrei Shevchenko, Ruud Gullit, Marco van Basten, Michaël Ballack, en ga zo maar door.
Google-ranking
Orthopedie AZ Jan Portaels.
Maak een afspraak met uw dokter. Alle praktische info voor uw consultatie, opname of verblijf en kwaliteitsvolle zorg. Voor afwijkingen en ziektes aan het bewegingsapparaat alle delen van het lichaam die voor de beweging zorgen, zoals de botten, spieren en gewrichten zowel bij kinderen als volwassenen, kan u een afspraak maken bij een van de orthopedisch chirurgen.
houtskeletbouw
Sint-Trudo Ziekenhuis.
PSI staat voor Patint Specifieke Instrumentatie. Het is een revolutionaire techniek die dr. Renson, als n van de eerste gebruikers in Belgi, toepast bij het plaatsen van knieprotheses. Bij deze techniek worden NMR-beelden die de knie weefsel en bot in detail tonen, ingeladen in een softwareprogramma dat een exacte 3D-voorstelling maakt van de artroseknie.
soons verhuizingen
AZ TURNHOUT.
Nummer voor afspraak. 014 40 62 83 SE of 014 44 44 30 SJ. Meer informatie over de dienst orthopedie van AZ Turnhout op www.orthopedie-turnhout.be. Raadpleging enkel op afspraak. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Donderdag: enkel raadpleging op 2e en 4e donderdag van de maand. Algemene orthopedie en traumatologie. Subspecialisatie: knie en schouderchirurgie.
tester
Knie Arts Orthopedie Lier.
Behandeling van aandoeningen van de knie. Anatomie van de knie. De knie vormt een gewricht tussen het bovenbeen femur en het scheenbeen tibia. Het is een scharniergewricht en kan plooien en strekken. In de knie zit een binnenste en een buitenste meniscus.
kinderorthopedie uz gent
Van Houcke Hans AZ Oudenaarde.
via 055 33 67 45 of. AZ Oudenaarde vzw Minderbroedersstraat 3 9700 Oudenaarde Tel: 055/33.61.11 Fax: 055/33.66.95 E-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. Sitemap Disclaimer Login Webdesign eXponent.

Contacteer ons