Op zoek naar dokter voor knieen?

dokter voor knieen
 
Dr. Geert Peersman Orthopedie Stuivenberg Erasmus.
In 2011 werd hij doctor in de Medische Wetenschappen PhD op het proefschrift Identificatie van risicofactoren voor infectie en loslating van totale knieprothesen. Naast zijn specifieke interesses in algemene orthopedie en traumatologie, heeft hij tevens uitgebreide ervaring op het vlak van knieprothese chirurgie en behandeling van sportletsels van de knie. Tal van internationale publicaties en voordrachten zowel op nationale als internationale symposia zijn hiervan getuige. Hij is lid van de Belgische Vereniging van Orthopedie en Traumatologie B.V.O.T en van de Belgian Knee Society B.K.S. Hiernaast is hij clubdokter van RAFC Antwerp en dokter van het motorcross rescue team van de VLM.
local seo services
AZL Dr. Puylaert Patrick.
AZL Afspraak maken. traumatologie, knie en schouder. Voor gehospitaliseerde patiënten respecteert de arts het conventietarief. 09 348 94 27. Enkel na afspraak. 8.30 12 uur en 14 18 uur. 8.30 12 uur. 8.30 12 uur en 14 18 uur. Online afspraak maken.
autolening
UZ Brussel: Knie en heupaandoeningen.
Wie zijn we? U bent hier: UZ Brussel Diensten Ziekenhuis volwassenen Orthopedie Raadpleging Knie en heupaandoeningen. Knie en heupaandoeningen. Voormiddag Ma Di Wo Do Vr. Namiddag Ma Di Wo Do Vr. Over UZ Brussel. Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?
hergroeperen kredieten
Orthopedie Mol.
Knie en voetchirurgie. Welkom op de site van de Groepspraktijk Orthopedie Mol. In onze praktijk behandelen we het brede gamma van orthopedische problemen. Dit kan hierbij gaan om een ongeval, een aangeboren afwijking of gewoon slijtage. Veel van deze problemen kunnen conservatief behandeld worden en voor andere problemen zal een heelkundige ingreep genoodzaakt zijn.
website seo
Dr. Koen Lagae Kniepathologie Sportletsels.
Lagae is enkel beschikbaar voor avondconsultaties in Campus Deurne. Campus Kielse Vest is een privé campus. Hierdoor liggen de honoraria hoger dan de andere campussen. Bij een arbeidsongeval kunt u enkel een afspraak maken bij dr. Lagae in Campus Kielsevest.
aanmelden google
Orthopedisch Chirurg dokter Stefan Moereels, Antwerpen Tel: 032395. Orthopedisten goudengids.be.
Orthopedist-orthopodoloog, Orthopedisten, Podologische technieken, Biodynamische zolen, Hallux valgus, Hamertenen, Knie bekkenproblemen, Biomechanica, Voetknobbels, Knobbels, Toepassingen uit eigen labo staan onder patent-intellectueel octrooi. Bellen Meer info. Kliniek, Orthopedie, Dokter, Eerste hulp, Fysiotherapie, Kinesisten, Kiné, Thuiszorg, Arts, Thuiszorg, Orthopedie, Bandagist, Kinesitherapeut, Steunzolen, Steunkousen, Orthesen, Borstprotheses, Lumbostaten, Hallux valgus, Spalken, Bloeddrukmeters, EHBO.
verzenddozen
Orthopedie Orthopedie AZ AZ Klina. Klina.
Knie en heupartrose. Opgenomen patiënten verblijven meestal op de afdeling Heelkunde 3. De hoofdverpleegkundige is Lutgarde Pauwels. Zij is tijdens de kantooruren enkel voor praktische vragen over de afdeling te bereiken via het nummer 03 650 50 65 of via lutgarde.pauwels@klina.be.
wasmachine
Orthopedische heelkunde, traumatologie AZ Sint-Lucas.
Handrevalidatie in AZ-Sint-Lucas. www.spinesociety.be: een wetenschappelijke vereniging voor geneesheer-specialisten actief in de behandeling van wervelkolompathologie. www.belgianspinesociety.be: een vereniging van chirurgen gespecialiseerd in ingrepen aan de wervelzuil. www.eurospine.com: webpagina voor geneesheer-specialisten. www.bvot.be: Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie. 2019 AZ Sint-Lucas.
zoekmachine optimalisatie
De gouden handen van België Het Nieuwsblad.
Bij dokter Martens, een van de exponenten van de Belgische topsportchirurgie. Kaka is niet de eerste die Manneke Pis kan groeten terwijl hij revalideert. Gingen hem voor: Pippo Inzaghi, Andrei Shevchenko, Ruud Gullit, Marco van Basten, Michaël Ballack, en ga zo maar door.
sense
Orthopedist Dr. Hans Mortelé Orthopedie en Traumatologie.
Dokter Hans Mortelé is orthopedisch chirurg aan het Parc Leopold ziekenhuis in Etterbeek. Hij is lid van de Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie. Hij volgde zijn opleiding aan de Universiteit Gent met verdere opleiding in Roeselare, Antwerpen, UZ Gent en Breda.
draadloze alarmsystemen test

Contacteer ons