Op zoek naar hamstring reconstructie?

hamstring reconstructie
 
voorste kruisband reconstructie met hamstrings YouTube.
Bergman Clinics 84843, views. Informatiefilm voorste kruisband reconstructie ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk Duration: 601. Ziekenhuis St Jansdal 18009, views. Blessuretijd: De eerste 6 weken Duration: 708. AFC Ajax 21157, views. Voorste kruisband reconstructie met de all-inside techniek Duration: 846.
Wat is SEA
Voorste kruisbandreconstructie behandeling Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Er bestaan twee operatietechnieken.: reconstructie met hamstringpezen meest gebruikte. reconstructie met knieschijfpees. Een nieuwe voorste kruisband, ongeacht de techniek, begint zich na ongeveer 3 tot 4 maanden weer volledig te hechten aan het kniegewricht. Na ongeveer een jaar is de voorste kruisband volledig hersteld.
SEO Page Optimizer France
Cor van der Hart Kniechirurgie.nl De hamstring techniek.
De hamstring techniek. De hamstrings die voor de hersteloperatie van een gescheurde voorste kruisband worden gebruikt verlopen aan de binnenzijde van het bovenbeen en hechten aan ter plaatse van de binnenzijde van het onderbeen. De huidsnede voor het verkrijgen van de hamstrings is kleiner dan bij de kniepees techniek. De foto links toont de MRI met de hamstrings die voor de operatie worden gebruikt semitendinosus en gracilis pezen. De foto rechts toont de pezen in een anatomisch preparaat aan de binnenzijde van de rechter knie. Nadat de twee pezen zijn vrij geprepareerd en uit het lichaam zijn verwijderd, worden zij dubbel gevouwen en vormen zo een vierbundel transplantaat dat een diameter heeft van 8 tot 10 mm. Op de foto links zijn de afzonderlijke bundels goed herkenbaar. De voordelen van de hamstringtechniek zijn: minder donorsite" morbiditeit, minder pijn in het gewricht tussen knieschijf en bovenbeen omdat het strekapparaat ongemoeid wordt gelaten, minder postoperatieve stijfheid en een zeer sterke reconstructie 2.5 x de sterkte van de oorspronkelijke kruisband.
https://www.keyboost.nl/nl/default/2008226/Google.aspx
Sneller herstel na voorste kruisband reconstructie.
Deze tunnel kan exact op de oude aanhechtingsplaats van de eigen kruisband worden geplaatst waardoor een zogenaamde anatomische reconstructie wordt verkregen. Driedubbele hamstring pees. De driedubbele hamstring pees wordt aan de binnen zijde van de knie in de geboorde tunnels getrokken en de uiteinden worden met kleine buttons van 1 cm op de buitenzijde van het onderbeen en bovenbeen gefixeerd.
MPFL Reconstructie Orthopedie Geel. orthopedie-geel-logo.
Hiervoor wordt doorgaans een pees gebruikt van de hamstrings, net zoals bij de voorste kruisband reconstructie. Deze pees wordt vervolgens met botankers en een schroef gefixeerd in de knieschijf en het bovenbeenrespectievelijk, op de plaats waar het oorspronkelijke gescheurde ligament zich bevond.
De hamstring techniek FC KRUISBAND.
Home voorste kruisbandletsel De hamstring techniek. De hamstring techniek. De hamstrings die voor de hersteloperatie van een gescheurde voorste kruisband worden gebruikt bevinden zich aan de binnenzijde van de knie. De huidsnede voor het verkrijgen van de hamstrings is kleiner dan bij de kniepees techniek. Nadat de twee pezen zijn vrij geprepareerd en uit het lichaam zijn verwijderd, worden zij dubbel gevouwen en vormen zo een vierbundel transplantaat dat een diameter heeft van 8 tot 10 mm. Op de foto zijn de afzonderlijke bundels goed herkenbaar. De voordelen van de h. mstringtechniek zijn: minder donorsite morbiditeit, minder pijn in het gewricht tussen knieschijf en bovenbeen omdat het strekapparaat ongemoeid wordt gelaten, minder postoperatieve stijfheid en een zeer sterke reconstructie 2.5 x de sterkte van de oorspronkelijke kruisband.

Contacteer ons