Resultaten voor voorste kruisband operatie ervaringen

voorste kruisband operatie ervaringen
 
Voorste kruisbandherstel AZ Klina.
Het is aan te bevelen al de keuze voor een kinesitherapeut te maken voordat u wordt geopereerd, zodat u na de operatie aan de voorste kruisband snel aan de slag kunt. Krijg ik na de operatie van de voorste kruisband kniebrace?
SEO Website
Revalidatie na voorste kruisband operatie Forum Hier Heb Ik Pijn.
Revalidatie na voorste kruisband operatie. Berichten van vorige weergeven. 1 Lid geworden op.: 15 Feb 2016, 1415.: Revalidatie na voorste kruisband operatie. 1 door Frits. 3-2-2016 heb ik een kruisbandoperatie gehad. Momenteel is mijn onderbeen en dan met name vlak onder mijn knie pijnlijk.
SEO Page Optimizer France
Skien zonder voorste kruisband, iemand ervaring?
Ik train met been een paar keer op een dag met stabiliteit en kracht oefeningen. En ik wacht inderdaad op nog een operatie, maar ze konden het ook tijdelijk oplossen met de CTI brace. Ik kijk gewoon hoe het gaat! En wat Bien zegt klopt, het verschilt per persoon. Jay 21 januari 2016 1740.: Mijn vrouw heeft haar voorste kruisband afgescheurd met een ski-ongelukje. Met intensieve fysio daarna hebben haar beenspieren veel overgenomen en ze skiet nu met een aangemeten brace. Ze is een schijterd op de piste sinds het ongeluk, maar het gaat prima. Wel last van angst maar niet van haar knie. dianevanest 19 februari 2017 0935.: Ik realiseer me dat dit een oud topic is maar voor mij heel actueel dus waag de gok. Ik heb met kerst mijn voorste kruisband afgescheurd. Voor 15, week geleden geopereerd en nagenoeg geheel hersteld. Is er hier ook iemand die daarna weer heel snel de latten opging? Ik ga volgende week skien en vrees dat ik het kijkend naar hoe goed het gaat niet kan laten dus benieuwd naar ervaringen.
Glas en Frame
Ervaring na voorste kruisband operatie Pro-F Professionele Fysiotherapie.
Ervaring na voorste kruisband operatie. 25 jun Ervaring na voorste kruisband operatie. Geplaatst op 1425h: in Ervaringen, Knieklachten, Nieuws door Ellen. Ervaring na voorste kruisband operatie. Eind 2014 ben ik geopereerd aan mijn rechter voorste kruisband door de OCON Sportmedische kliniek te Hengelo.
Lotgenotencontact Orthopedie.nl.
Een eerdere MRI wees een scheur in de mediale binnenste meniscus uit, maar gisteren bleek dat de hele voorste kruisband afgescheurd is. Nu sta ik voor de moeilijke beslissing: reconstructie of niet? Omdat ik net 18 jaar ben en het heel druk heb met mijn opleiding, zou ik het graag wat uitstellen of er van af zien. Nu ga ik fysiotherapie doen, maar weet niet wat ik moet verwachten, wie wel? Zijn er ervaringen waaruit blijkt dat je prima met een kapotte kruisband kunt leven? Zou iedereen die voor dezelfde moeilijke beslissing staat of heeft gestaan willen reageren, want ik weet het echt niet; opereren of niet? Reacties op dit bericht.: Pagina 14 van 15 pagina's' met reacties Eerste: Vorige 10 pagina's' 11 12 13 14 15. Geschreven door: Anoniem op Woensdag 12 Mei 2004 om 1537: Ongepaste reactie? Ongeloofelijk dat jij nog steeds in dit forum zit. Het is voor mij alweer 15, jaar geleden dat ik de vkb operatie heb gehad.
De voorste kruisband. Een spelbreker? Wilskracht.
De nieuwe band wordt via boortunnels in de knie geplaatst op de plek waar de oorspronkelijke voorste kruisband heeft gezeten. Op YouTube zijn genoeg filmpjes te vinden die letterlijk een goed beeld geven van een dergelijke operatie. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat zowel de zogeheten hamstringmethode als de kniepeesmethode leiden tot goede functionele resultaten, herstel van de stabiliteit en lage kans op complicaties.

Contacteer ons